Εκδηλώσεις

Βιωματικό Σεμινάριο με τα Τοτέμ της Τύχης

Με χαρά σας προσκαλούμε στο νέο διαδικτυακό μας σεμινάριο, που αφορά τα Τοτέμ της Τύχης και θα ξεκινήσει αυτό το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στην πλατφόρμα του Zoom.

Πρόκειται για 5 συνεδρίες, από τις οποίες η πρώτη θα είναι δωρεάν για να γνωριστούμε. Σ’ αυτές θα συναντήσουμε τέσσερα ζώα Δύναμης που θα μας συνοδεύσουν σε αντίστοιχους ενεργούς οραματισμούς, ενώ η πέμπτη συνεδρία θα αφορά την ψυχολογική ανάλυση των εμπειριών μας.

Μέσα από αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε πως να προσκαλέσουμε την τύχη στη ζωή μας αλλά και, κυρίως, πως να εξαλείψουμε τα εμπόδια και τις πεποιθήσεις που βρίσκονται ανάμεσα σε εμάς και σ’ αυτήν. Το πρώτο Τοτέμ θα μας φέρει κοντά στην τύχη που αφορά την οικογένεια, το δεύτερο την τύχη στον έρωτα, κατόπιν θα συναντήσουμε το Τοτέμ που αφορά την αφθονία και τέλος, το κατεξοχήν Τοτέμ της Τύχης, που θα μας βοηθήσει να σπάσουμε τις πεποιθήσεις και τους παράγοντες που μας εμποδίζουν να έχουμε τύχη στη ζωή μας.Υπάρχει τύχη ή μόνο απλές συγκυρίες; Και, αν υπάρχει, πως μπορούμε να την φέρουμε στην ζωή μας;

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε, καλέστε ή στείλτε μήνυμα στο 6948651140 ή e-mail στο info@tree-path.com για να κλείσετε τη θέση σας, γιατί ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Επίσης μπορειτε να κάνετε Δωρεαν το τεστ για να μαθετε τα προσωπικά σας Τοτέμ στην ιστοσελίδα μας www tree-path.com.

Αφήστε μια απάντηση