Εκδηλώσεις

Τοτέμ της Τύχης ή Πως να Φέρουμε την Τύχη στη Ζωή μας

Τοτέμ της Τύχης ή Πώς να Φέρουμε την Τύχη στη Ζωή μας


Η εταιρία Tree Path Ltd και η συγγραφέας του Βιβλίου των Τοτέμ Κωνσταντία Καρλέτσα σας προσκαλούν στο διαδικτυακό βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Τοτέμ της Τύχης ή Πως να Φέρουμε την Τύχη στη Ζωή μας».( Μέσω πλατφόρμας ZOOM)
Μέσα από αυτό το θεματικό σεμινάριο θα γνωρίσουμε τέσσερα ζώα Δύναμης επιλεγμένα για την εξειδίκευσή τους στον τομέα τόσο της τύχης όσο και του πως μπορούμε όχι μόνο να την φέρουμε στη ζωή μας αλλά, κυρίως, πως να εξαλείψουμε τους παράγοντες και τα εμπόδια που μπαίνουν ανάμεσα σε εμάς και σ’ αυτήν.
Τύχη είναι η «δύναμη» που μπορεί να επηρεάσει γεγονότα και καταστάσεις ώστε να έχουν θετική κατάληξη για μας.
Και μην ξεχνάμε ότι η ευ-τυχί-α, που όλοι επιζητούμε, δεν είναι παρά καλή τύχη.
Το σεμινάριο αποτελείται από τέσσερις συνεδρίες ενεργών οραματισμών με ισάριθμα ζώα Τοτέμ και καθοδηγήτρια την Κωνσταντία Καρλέτσα και μια πέμπτη συνεδρία ολοκλήρωσης του κύκλου του σεμιναρίου.
Η πρώτη συνεδρία θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 7:30 μ.μ., στο διαδικτυακό χώρο του Zoom και θα συνεχίσουμε κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα μέχρι το πέρας των συνεδριών.
Για περισσότερες πληροφορίες (πχ. κόστος, αριθμός συμμετεχόντων) επικοινωνείστε στο info@tree-path.com ή καλέστε στο 6948651140. Επίσης μπορειτε να αγορασετε απευθείας το σεμινάριο ή να κάνετε Δωρεαν το τεστ για να μαθετε το προσωοικό σας Τοτέμ στην ιστοσελίδα μας εδώ: https://tree-path.com/totem-test/

Αφήστε μια απάντηση