Ο Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς έχει πιστοποιηθεί στη Συμβουλευτική, το Life Coaching, το Mentoring, το Executive Coaching, το Management, την Εκπαίδευση Ενηλίκων, τη Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού και τη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία.

Παράλληλα απέκτησε επαγγελματικές γνώσεις και εμπειρία στο Internet Marketing, τα Social Media, το email Marketing και την OnLine Επιχειρηματικότητα, τόσο για να κάνει τη δική του επιχείρηση πιο αποδοτική όσο και για να υποστηρίξει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται.

Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Συμβουλευτικής, Coaching & Mentoring Ελλάδας HCCMA, όπου τον υπηρετεί από τη θέση του αντιπροέδρου.

Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Επιχειρηματικότητας ΕΠΙ3 που στόχο έχει την προώθηση της δημιουργικής επιχειρηματικότητας, την ανάπτυξη εργαλείων καινοτομίας και την αντιμετώπιση του οικονομικού αλφαβητισμού.

Έχει υιοθετήσει την άποψη ότι προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει να βοηθήσεις όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς να πετύχουν τους δικούς τους.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων