Εκδηλώσεις

Σεμινάριο με θέμα: «Ανάπτυξη της εσωτερικής ηρεμίας, διαχείριση άγχους»

Σας προσκαλούμε στο σεμινάριο που αφορά την ανάπτυξη της προσωπικής μας ηρεμίας και την διαχείριση του άγχους στην καθημερινότητά μας που ξεκινάει την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στις 7.30 μμ μέσα από την πλατφόρμα του zoom. Ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσετε δωρεάν την πρώτη συνάντηση είναι: http://bit.ly/3pgACFG

Για τους φίλους της σελίδας μας η πρώτη συνεδρία θα είναι εντελώς δωρεάν, ενώ μπορείτε επίσης να μπείτε στην ιστοσελίδα μας https://tree-path.com/ για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να κάνετε δωρεάν το τεστ και να βρείτε το προσωπικό σας Τοτέμ. Πώς θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε ηρεμία μέσα από τα ζώα δύναμης; Πώς θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιες ιδιότητες αλλά και την ενέργεια των αρχετυπικών μορφών των ζώων ώστε να διαχειριστούμε το άγχος μας;

Η Κωνσταντία Καρλέτσα, συγγραφέας του βιβλίου των Τοτέμ, επεξεργάστηκε έξι από αυτές τις μορφές και τις έβαλε σε μια τέτοια σειρά ώστε να μας βοηθούν σταδιακά να καταλάβουμε τι μας εμποδίζει να ηρεμήσουμε και να αποβάλλουμε το άγχος μας και πως ξεπερνώντας αυτά τα εμπόδια να αφεθούμε στην γαλήνη.

Οι οραματισμοί έχουν την δύναμη όχι μόνο να μας χαλαρώσουν στη διάρκεια της κάθε συνεδρίας, μα και να ζουν μέσα μας τις επόμενες μέρες βιώνοντας τα στοιχεία που πήραμε.

Στην πρώτη συνεδρία π.χ. ένα ζώο τοτέμ μας προσφέρει ένα ήσυχο εσωτερικό ιερό χώρο στον οποίο θα μπορούμε να μπαίνουμε όποτε αισθανόμαστε την ανάγκη και θα νιώθουμε προστατευμένοι. Στη δεύτερη συνεδρία μαθαίνουμε να αφηνόμαστε στη ροή της ζωής με εμπιστοσύνη, αποβάλλοντας και αφήνοντας πίσω μας ότι μας εμποδίζει και μας βαραίνει.

Το επόμενο ζώο δύναμης μας μαθαίνει να απολαμβάνουμε τις μικρές χαρές της ζωής και να χαιρόμαστε την κάθε μας στιγμή. Και ούτω καθ’ εξής, άλλα τρία ζώα με τα δικά τους χαρακτηριστικά μας δίνουν τα επόμενα βήματα για την εσωτερική ηρεμία. Είναι ένας καινούργιος κόσμος, που υπάρχει μέσα και έξω από μας,και περιμένει να τον γνωρίσουμε!Το σεμινάριο περιλαμβάνει 7 συνεδρίες, από τις οποίες η πρώτη δίνεται δωρεάν, ενώ για όσους θέλουν να συνεχίσουν οι επόμενες 6 προσφέρονται στην ειδική τιμή των 54 ευρώ (9 ευρώ η μία). Αφορά 6 ενεργούς οραματισμούς ζώων δύναμης και μια έβδομη συνεδρία όπου θα αναλυθούν οι βιωματικές μας εμπειρίες από την ψυχολογική πλευρά. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το παρακολουθήσει πατώντας στο: http://bit.ly/3pgACFG ή να πάρει τηλέφωνο στο 6948651140. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Σας περιμένουμε!

Αφήστε μια απάντηση