Κάθε άνθρωπος πριν γεννηθεί κάνει συμβόλαιο ζωής με τα ζώα Δύναμης που τον συντροφεύουν στην συγκεκριμένη ζωή. Είναι προστάτες, θεραπευτές, οδηγοί και φίλοι που έχουν ως κύριο σκοπό την ευημερία και την αυτοβελτίωση του ανθρώπου τους.

Θέλεις να συναντήσεις από κοντά και να συνδεθείς με τα προσωπικά σου Τοτέμ; Να γνωρίσεις τους λόγους για τους οποίους υπάρχουν στη ζωή σου; Να μάθεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν στους διάφορους τομείς που σε αφορούν πρακτικά και με διάρκεια;

Κλείσε τώρα τις συνεδρίες γνωριμίας και σύνδεσης με τα προσωπικά σου ζώα Δύναμης. Κάνε ΔΩΡΕΑΝ το Τεστ των Τοτέμ ΕΔΩ και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω συμπεριλαμβανομένων των δικών σου ζώων Τοτέμ. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τον προγραμματισμό τους.

Πρόκειται για τρεις συνεδρίες, που πραγματοποιούνται διαδικτυακά, στις οποίες δυο πρώτες συναντούμε τα δυο δικά σου ζώα Δύναμης, ενώ στην τρίτη εμβαθύνουμε στο ρόλο τους στη δική σου ζωή πρακτικά αλλά και στην ψυχολογική/πνευματική/ θεραπευτική βοήθεια που μπορούν να σου προσφέρουν.

Οι συνεδρίες είναι εξατομικευμένες και προσφέρονται στην προσωρινή συνολική τιμή γνωριμίας των 45 ευρώ.