Τοτέμ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΤΟΤΕΜ

Επειδή μας το ζητήσατε, σας προσφέρουμε κάτι νέο για τα Τοτέμ!!! Μπορείς να κλείσεις τώρα ατομικές συνεδρίες γνωριμίας και σύνδεσης με τα προσωπικά σου ζώα Δύναμης. Κάνε ΔΩΡΕΑΝ το Τεστ των Τοτέμ στην ιστοσελίδα μας https://tree-path.com/totem-test/ και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο https://tree-path.com/prosopikes-synedries-totem/ συμπεριλαμβανομένων των δικών σου ζώων Τοτέμ, που θα ανακαλύψεις στο Τεστ.

Αρχαίες παραδόσεις από όλον τον κόσμο μας έχουν πει πως κάθε άνθρωπος πριν γεννηθεί κάνει συμβόλαιο ζωής με τα ζώα Δύναμης που θα τον συντροφεύουν στην συγκεκριμένη ζωή. Είναι προστάτες, θεραπευτές, οδηγοί και φίλοι που έχουν ως κύριο σκοπό την ευημερία και την αυτοβελτίωση του ανθρώπου τους.

Μέσα από τα σεμινάρια που έχουμε κάνει αλλά και από την επιθυμία ατόμων που ήρθαν σε επαφή με τα Τοτέμ τους ή ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καλύτερα τα δικά τους Τοτέμ σε πιο προσωπική βάση, αποφασίσαμε να προσφέρουμε προσωπικές διαδικτυακές συνεδρίες, που θα δημιουργήσουν και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη αυτής της επαφής. Θέλεις, λοιπόν, κι εσύ να συναντήσεις από κοντά και να συνδεθείς με τα δικά σου προσωπικά Τοτέμ; Να γνωρίσεις τους λόγους για τους οποίους υπάρχουν στη ζωή σου; Να μάθεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν στους διάφορους τομείς που σε αφορούν πρακτικά και με διάρκεια; Να γνωρίσεις επιτέλους τους αρχετυπικούς σου φίλους που μέχρι τώρα δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν κοντά σου;

Αν ναι, μπορείς να κλείσεις τώρα τις συνεδρίες γνωριμίας και σύνδεσης με τα προσωπικά σου ζώα Δύναμης. Κάνε ΔΩΡΕΑΝ το Τεστ των Τοτέμ στην ιστοσελίδα μας https://tree-path.com/totem-test/ και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο https://tree-path.com/prosopikes-synedries-totem/ συμπεριλαμβανομένων των δικών σου ζώων Τοτέμ, που θα ανακαλύψεις στο Τεστ. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τον προγραμματισμό των συνεδριών κατόπιν συνεννόησης.

Πρόκειται για τρεις εξατομικευμένες συνεδρίες, που πραγματοποιούνται διαδικτυακά, όπου στις δυο πρώτες συναντούμε τα δυο δικά σου ζώα Δύναμης μέσα από τον ενεργό οραματισμό, ενώ στην τρίτη εμβαθύνουμε στο ρόλο τους στη δική σου ζωή πρακτικά αλλά και στην ψυχολογική/πνευματική/ θεραπευτική βοήθεια που μπορούν να σου προσφέρουν.

Αφήστε μια απάντηση