Τοτέμ

Η Τυχερή Πασχαλίτσα

Η μικρή Πασχαλίτσα είναι η προσωποποίηση της τύχης και θεωρείται ότι κρατάει το χρυσό νήμα που οδηγεί στο κέντρο του Σύμπαντος, στην ανακάλυψη των προηγούμενων ζωών, στην αναγέννηση και στην προστασία.
Μερικές φορές θα έρθει κοντά μας για να μας προειδοποιήσει για έλλειψη ισορροπίας ή για καταπιεσμένα συναισθήματα που μπορούν να προκαλέσουν συναισθηματικό πόνο, φτωχή κρίση και σαμποτάζ του εαυτού μας. Σαν μια θεραπεύτρια της καρδιάς, θα μας βοηθήσει να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας.

Σε πολλές χώρες όπως η Ρωσία, η Τουρκία και η Ιταλία το να δούμε μια Πασχαλίτσα είναι κάλεσμα για να κάνουμε μια ευχή ή ένα σημάδι ότι σύντομα μια ευχή μας θα πραγματοποιηθεί.
Στην Ασία συμβολίζει την αγάπη και λέγεται ότι αν πιάσεις μια Πασχαλίτσα και την αφήσεις ελεύθερη, θα πάει στην πραγματική σου αγάπη να της ψιθυρίσει το όνομά σου στο αυτί.

Αν, λοιπόν, έρθει σε σένα, μην την πειράξεις και μην τη διώξεις γιατί θα διώξεις την τύχη σου. Μίλησέ της και άφησέ την να φύγει για να πραγματοποιήσει την ευχή σου. Κάνε το διαλογισμό της Πασχαλίτσας, όπως αναφέρεται στο Βιβλίο των Τοτέμ, για να την συναντήσεις από κοντά και να αλλάξεις για πάντα τη ζωή σου!  Μπες στην ομάδα των Τοτέμ για να γνωρίσεις και άλλους σαν εσένα!

Αφήστε μια απάντηση