Τοτέμ

Ελέφαντας, Η Ήρεμη Δύναμη!

Ο Ελέφαντας μπορεί να βοηθήσει στην αυτοανακάλυψή μας σε βάθος και στην ανέλιξη της ψυχής.
Οι άνθρωποί του έχουν μέσα τους μια βαθιά γνώση, είναι πολύ υπομονετικοί και με πολύ καλή μνήμη. Έχουν μια έμφυτη γνώση για τα φυτά και τις ρίζες και συνδέονται με τη μνήμη της φύσης και τα ακασικά αρχεία.

Όσοι έχουν τον Ελέφαντα σαν τοτέμ είναι θεραπευτές κάποιου είδους. Η ικανότητά τους να θεραπεύουν δεν περιορίζεται στους άλλους ανθρώπους ή στα ζώα αλλά και στον ίδιο τον πλανήτη και στα επίπεδα πέρα από το χώρο και το χρόνο. Για να ξεδιπλώσουν τη θεραπευτική τους ενέργεια πρέπει να γυρίσουν μέσα τους, να βρουν τη δύναμή της όπως και το μονοπάτι που οδηγεί σ’ αυτήν.

Ο Ελέφαντας παρατηρεί με σοφία ή τραντάζει το έδαφος με τη δύναμή του. Με τον ίδιο τρόπο, σαν τοτέμ, ξέρει πότε και πως θα βοηθήσει τον άνθρωπό του και θα το κάνει με χιούμορ. Ταυτόχρονα, η καρδιά του Ελέφαντα είναι αυτή που θα δώσει απλόχερα την αγάπη που θα διαλύσει τα σύννεφα.

Αν είσαι ένας τυχερός άνθρωπός του ταξίδεψε στην ζούγκλα του Ελέφαντα, μέσα από το διαλογισμό του, και συνάντησε τον για πρώτη φορά!  Αν θέλεις, επίσης, να γνωρίσεις άλλους σαν εσένα, γίνε μέλος στην ομάδα των Τοτέμ στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση