1.1. Υποβολή παραγγελίας:

Προσθέστε το προϊόν στο καλάθι. Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, κάντε κλικ στον σύνδεσμο “Καλάθι αγορών” πάνω από το μενού και πατήστε το κουμπί “Ολοκλήρωση Παραγγελίας”.

Είστε στη σελίδα ολοκλήρωσης παραγγελίας. Εκεί έχετε 3 επιλογές:

  1. Αν έχετε ήδη λογαριασμό χρήστη, πατήστε στο “Είσοδος“. Κάντε login και ολοκληρώστε την παραγγελία σας. Αυτή θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό χρήστη σας.  Έτσι, θα μπορείτε να ελέγχετε τις παραγγελίες σας και να ξανακατεβάσετε τα προϊόντα ηλεκτρονικής μορφής σε περίπτωση απώλειας, μέσω του μενού ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ > ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΓΟΡΩΝ.
  2. Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό χρήστη, μπορείτε να επιλέξετε το “Εγγραφή“. Μόλις εγγραφείτε, το σύστημα θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στη σελίδα της φόρμας παραγγελίας για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Αυτή θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό χρήστη σας. Έτσι, θα μπορείτε να ελέγχετε τις παραγγελίες σας και να ξανακατεβάσετε τα προϊόντα ηλεκτρονικής μορφής σε περίπτωση απώλειας, μέσω του μενού ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ > ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΓΟΡΩΝ.
  3. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε “Χωρίς εγγραφή“, δηλαδή χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη. Θα παραλάβετε κανονικά το προϊόν σας, αλλά δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στο μέλλον για να δείτε το ιστορικό αγορών ή να ξανακατεβάσετε τα ηλεκτρονικά προϊόντα που αγοράσατε.

1.2. Ολοκλήρωση παραγγελίας, πληρωμή και παραλαβή προϊόντων.

Έχοντας εισάγει στην φόρμα αγοράς τα απαραίτητα στοιχεία (επισημασμένα με αστερίσκο), πατήστε το κουμπί “Ολοκλήρωση“.

  • Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή (για αγορά φυσικού προϊόντος, π.χ. έντυπου βιβλίου), η πληρωμή γίνεται με την παράδοση.
  • Σε περίπτωση online πληρωμών (για αγορά ηλεκτρονικών ή φυσικών προϊόντων), θα μεταφερθείτε στο PayPal για να κάνετε με ασφάλεια την πληρωμή σας. Έχετε τις παρακάτω 2 επιλογές:
  1. Πληρωμή μέσω του PayPal λογαριασμού σας.
  2. Πληρωμή μέσω κάρτας (χρεωστικής ή πιστωτικής) χωρίς να χρειάζεται να έχετε PayPal λογαριασμό. Απλά πατήστε την αντίστοιχη επιλογή: το PayPal σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να πληρώνετε με την κάρτα σας, χωρίς να εγγραφείτε στις υπηρεσίες του.

Χρησιμοποιούμε το PayPal για την μέγιστη ασφάλεια των ηλεκτρονικών πληρωμών.  Εμείς απλά παραλαμβάνουμε τα χρήματα και ΟΧΙ τον αριθμό της κάρτας σας καθώς τα στοιχεία σας είναι απόλυτα ασφαλή μιας και όλες οι σελίδες του PayPal είναι κρυπτογραφημένες.